Hva skjuler seg bak tallene?

Som kunde hos Accounting Group har du alltid tilgang til regnskapet ditt på nett slik at du kan følge med på hvordan foretaket ditt gjør det. Som bedriftseier har man som regel oversikt over hvor mye penger det står på bankkontoen, men man har ikke alltid like mye tid eller interesse av å sette seg ned å se på tallene bak. Hvor godt kjenner du din egen bedrift, regnskapsmessig?

Ofte er problemet at man kanskje ikke vet hvor man skal starte, hvilke tall man skal se på, eller hvilke betydning eller sammenheng de ulike tallene har.

Hver gang regnskapet ditt er oppdatert, som regel i forbindelse med en momstermin, sender vi ut en e-post med forklaring til hvordan du kan logge inn i regnskapssystemet og hva du burde følge med på der inne. For mange ser vi imidlertid at dette ikke er nok.

For å gi deg som kunde merverdi ser vi at flere og flere synes det er bedre å få litt hjelp til å se på tallene. Måten vi gjør det på er å finne en tid som passer for deg der du sitter på kontoret eller hjemme ved PCen din.

Du logger da inn i regnskapssystemet mens du har en erfaren regnskapsfører med deg på telefonen og vedkommende guider deg igjennom det det er viktig at du følger med på. Ofte kan en time være nok for å få bedre oversikt, og siden du da lærer hvordan ting henger sammen er kanskje ikke dette noe du trenger å gjøre så mange ganger.

Legg igjen ditt telefonnummer om du vil at en av våre kundekonsulenter skal kontakte deg for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg.