Fremtiden er her

Vi jobber hovedsakelig i tre ulike regnskapssystemer og alle er nettbasert. Vi har spesialisert oss på regnskapsprogrammet Fiken, som vi i hovedsak benytter på mindre kunder. Visma eAccounting tilbys til de kundene som bruker dette programmet når de kommer til oss og som ønsker å fortsette med det. Tripletex er også et program vi jobber i; ofte på de mellomstore kundene, og på de som allerede benytter dette når de kommer til oss.

Hvorfor nettbaserte systemer? Fordi det reelt sett ikke finnes alternativer for små og mellomstore bedrifter. Å bruke de gamle systemene er litt som å velge hest og kjerre over bil.

Velg i menyen hvilke system du ønsker å lese mer om.

Hvilke kunder passer nettbaserte regnskapssystemer for? De passer for de fleste små og mellomstore bedrifter. Store bedrifter, med hundrevis av ansatte, passer det ikke like godt for, men så er heller ikke dette vår målgruppe. Hvordan fungerer nettbaserte regnskapssystemer? Kunden sender inn bilagene sine med epost, laster de opp på nettet, eller tar bilde av de med telefonen og sender inn med app. De av kundene våre som nå er vant til slike systemer vet hvor enkelt det er. De som går over fra papirbaserte løsninger og innlevering av bilagspermer ser raskt de store fordelene ved å gjøre ting på denne måten.